Sylvia Smit

staat voor je klaar

Sylvia Smit
Maandag 12.00 - 21.00
Woensdag 12.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 — 14.00 (wisselend)

Sylvia zorgt er graag voor dat haar klanten minder tijd aan hun make-up en persoonlijke verzorging hoeven te besteden en er toch altijd verzorgd uitzien. Dat doet zij door het aanbrengen van permanente make-up - of juist het verwijderen van niet langer gewenste permanente make-up en tattoo's - huidverbeterende NEODERMA bio-peelings - spot remover - transformational cupping, buccal en facial cupping maar ook door lash lifts, wenkbrauwstyling, waxen van het gelaat, verven van de wenkbrauwen en wimpers maar ook door het zetten van henna brows. Sylvia zorgt er graag voor dat mensen hierdoor lekkerder in hun vel zitten en zich zelfverzekerder voelen. Ze werkt met de nieuwste en veiligste technieken.


Permanente make-up (PMU)
Met permanente make-up zie je er op elk moment van de dag – en nacht - mooi en verzorgd uit. Een professioneel lijntje op de oogleden, fraaie wenkbrauwen op de plek waar de oude wenkbrauw geheel of gedeeltelijk is weggevallen, of lippen die altijd stralen… het kan allemaal!


NEODERMA, huidverbeterende gezichtsbehandeling, Bio-peeling (Chinese kruidenpeeling)
Met de Bio-Peeling werken de algen en plant extracten zorgvuldig samen in de strijd tegen (acne) littekens en striae. Zij zorgen voor een stralende en vernieuwde huid, bestrijden huidveroudering, zonneschade en hyperpigmentatie, maar verbeteren ook de verslapte huid van bijvoorbeeld buik of armen. De peelings kunnen dus op veel meer dan enkel het gezicht worden toegepast om huidverbetering te realiseren! Welke verbeteringen zijn er na de Bio-peeling: De collageen- en elastine productie worden gestimuleerd en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid waardoor rimpels zichtbaar afnemen. Je ziet een verfijning van uw huidreliëf. Er komt meer balans in de talgproductie, minder vettige glans.
De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.

Voor welke huidaandoeningen worden biopeelings gebruikt?
— Acne
— Rimpels & preventieve werking
— Hyperpigmentatie
— Littekens
— Grove poriën
— Striae
— Couperose


Spot remover coagulatie apparaat
Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie die een warmte-effect veroorzaken.De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompelt. Het handstuk is voorzien van een puntige verwisselbare elektrode die net boven de te behandelen plek gehouden wordt. Er ontstaan kleine vonkjes tussen de elektrode en de te behandelen plek. Bijna alle indicaties worden met de steriele naald aangestipt: deze naald heeft meer kracht en hiermee werk je nauwkeuriger.

Indicaties
— Pigmentvlekjes
— Ouderdomsvlekken
— Rode puntjes
— Bloedblaasjes
— Steelwratjes
— Spider Naevi / Teleangiëctasieën ook wel couperose
— Bindweefselbultjes
— Milia’s (gerstekorrel)


IQ Remover, verwijderen van Permanente make-up en kleine tattoo’s
Heb je oude permanente make-up die niet meer bevalt, of een kleine tattoo die je liever niet meer laat zien? Sylvia verwijdert ze veilig met ‘IQ Remover’, een vloeistof waarbij het pigment door middel van een PMU apparaat uit de huid wordt gehaald.


ND Yag Laser
Met de laserbehandelingen kunnen permanente make-up, tattoo's, pigmentvlekken, kalknagels verwijderd worden. Daarnaast kun je ook een mooie huidverbeterende carbon peeling uitvoeren met de laser.

Met de Laser Carbon peeling kunnen:
— Huidverjonging
— Diepte reiniging
— Rimpels
— Grove poriën
— Acne
— Littekens
— Vette huid verminderd worden

Ook is het mogelijk om grijze wenkbrauwen met 1 tot 2 behandelingen met de laser weer de bruine kleur terug te geven.

Ook kunnen rood geworden wenkbrauwen behandeld worden met de ND Yag laser.


Transformational Cupping en Buccal en Facial cupping (in combinatie met eventueel buccal massage)
Laat oud vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma’s en cellulite verdwijnen. Snel, efficiënt en resultaatgericht.
Buccal en Facial cupping: Waar je gezicht normaal gesproken vanaf de ‘buitenkant’ wordt gemasseerd, krijg je bij een buccal massage juist een massage aan de binnenkant van je mond. Wij dragen handschoenen en zullen je mond van binnenuit masseren. Daarnaast zullen ook de facial cups gebruikt worden om het gezicht te masseren.


Wimpers liften: Mrs. Lashlift Pro
Een verfijnde long-lasting techniek voor het stylen en intens krullen van natuurlijke wimpers. Deze behandeling blijft tot ongeveer 6 weken perfect zitten. Laat je ogen maar stralen!
Mrs. LashLift PRO is veilig voor gebruik en brengt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Mrs. LashLift PRO is vervaardigd binnen de EU en is dierproefvrij en vegan.


Wenkbrauwstyling Brow Lamination
Een verfijnde techniek voor het perfectioneren en stylen naar natuurlijke wenkbrauw. Ook wel Browlift of Fluffy brows genoemd.


Wenkbrauwstyling
De perfecte vorm wenkbrauw, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Ieder mens is uniek, dus Sylvia werkt niet met sjablonen. Je wenkbrauwen worden altijd met de hand getekend en vervolgens professioneel uitgewerkt. Je kan je wenkbrauwen laten waxen in- of excl. verven.


Waxen van het gelaat
Overtollige haargroei op bovenlip, kin of kaak of boven armen wordt professioneel verwijderd door middel van wax. Zo durf jij je weer te laten zien!


Henna brows
Met deze manier van wenkbrauwen verder worden niet alleen de haartjes geverfd maar ook de huid. Dit blijft zitten tussen de 5 en 14 dagen.
Het merk wat ik gebruik is: Supercilium Brow Henna. Met het gebruik van Supercilium creëer je perfecte wenkbrauwen met een tattoo effect. Supercilium laat geen rode gloed achter. Sterker nog, de lijn Supercilium Brow Henna bevat mooie licht- tot donkerbruin kleuren. Niet alleen je haartjes maar ook de huid wordt meegekleurd!!
Het resultaat zal tussen de 5 - 14 dagen blijven zitten.
Het voordeel van henna is dat het alleen maar natuurlijke producten zijn.


Microneedling
Microneedling is inzetbaar voor alle huidtypen. Met micronaaldjes worden er verticaal honderden microwondjes gemaakt. Hierdoor wordt de natuurlijke wondgenezing geactiveerd. Groeifactoren komen vrij, stimuleren aanmaak van collageen en elastine. Nieuw collageen maken de huid steviger, gladder en strakker.

Waar is het goed voor:
— Huidveroudering
— Acne littekens
— Littekens
— Striae
— Hyperpigmentatie
— Rosacea
— Vergrote poriën
— Huidverslapping

i.c.m. fillers 4 weken wachten.

Microneedling kan ook heel mooi ingezet worden samen met de NEODERMA floret bio-peeling.

Lees meer over het bedrijf van Sylvia en alle prijzen op PMU Company

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;

Team

Ons team staat graag voor je klaar.