Huid

Verwen jezelf

Environ logo Neoderma logo

Huidverzorging

Bij Acht&Twintig kun je terecht voor ontspannende, reinigende, voedende, huidverbeterende en biologische gezichtsbehandelingen. Maar natuurlijk ook voor epileren, wimpers verven en het harsen van benen, oksels ed. Voor jongeren zijn er jeugdbehandelingen die een probleemhuid weer schoon en stralend maken. De schoonheidsspecialistes werken bij het Baarnse Acht&Twintig met het merk Environ en NEODERMA.

Environ
De producten van Environ bevatten vitamine A en antioxidanten als complete basis ingrediënten voor een gezonde huid. Voor de beste resultaten is het uiterst belangrijk je huid geleidelijk aan te laten wennen aan vitamine A. De vitamine A zorgt ervoor dat huidcellen worden gevormd en correct functioneren. Zonder vitamine A zou een mooie huid onmogelijk zijn. Voor advies, informatie of een behandeling kan je contact opnemen met schoonheidsspecialiste Karen Nagelkerke, Acht en Twintig, 035-3034228 / info@bij28.nl

NEODERMA
De Neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.

Voor welke huidaandoeningen worden biopeelings gebruikt?
— Acne
— Rimpels & preventieve werking
— Hyperpigmentatie
— Littekens
— Grove poriën
— Striae
— Couperose

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;