Team

Wij staan voor je klaar

Hand

De 7 specialistes

De 7 specialistes van Acht&Twintig hebben één ding gemeen: ze verzorgen je graag, ieder op hun eigen gebied. Klik op de naam om te zien wat ze je te bieden hebben.


Karen Nagelkerke
Karen is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste en pedicure die nog altijd dol is op haar werk. Ze is de iniatiefneemster van Acht & Twintig en niets maakt haar blijer dan jou te zien ontspannen in de weldadige sfeer van de fraaie salon.


Arinette Hilhorst
De kapster van Acht&Twintig is Arinette. Haar kapperscarrière begon in dezelfde straat als waar Acht&Twintig nu is gevestigd. Zij heeft in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Met haar inbreng in de salon is de cirkel rond.


Monique van Buuren
Allround specialiste Monique werkte jaren in een Wellness Centrum, waar ze diverse behandelingen gaf. Mensen verzorgen van top tot teen, dat spreekt haar aan in haar vak.


Revee Hartman
Met haar aangeboren perfectionisme zorgt Revee, als allround specialiste, ervoor dat je op en top verzorgd de salon verlaat.


Sylvia Smit
Sylvia zorgt er graag voor dat haar klanten minder tijd aan hun make-up en persoonlijke verzorging hoeven te besteden en er toch altijd verzorgd uitzien.


Mireille Sprang
In het verleden werkte Mireille als kapster en ontdekte daar dat ze, naast het mooi maken van mensen, ook op sociaal gebied voor mensen van waarde kon zijn.


Team

Ons team staat graag voor je klaar.