SPMU

Verwen jezelf

Semi permanente make-up (SPMU)

Semi permanente make-up oftewel permanente make-up is het inbrengen van pigment in de huid om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen. We noemen het semi permanent omdat de pigmenten in de huid in de loop van de tijd steeds meer vervagen mits je het niet jaarlijks bij laat werken. Dit is dus anders als bij tatoeage pigmenten, deze vervagen namelijk niet ten opzichte van pigmenten die gebruikt worden bij semi permanente make-up.

Hoe wordt de pigment in de huid gebracht: Dit gebeurt doormiddel van een PMU apparaat, die eruit ziet als een tattoo apparaat met een naald module die flinterdun is. De behandeling bestaat uit uit 2 behandelingen. Tussen de twee behandelingen zit 4 tot 6 weken. Na deze 2 behandelingen zie ik je graag na ongeveer 1.5 jaar weer terug voor een touch-up.

Welke behandelingen zijn er allemaal te boeken met semi permanente make-up:
Wenkbrauwen
— Hairstroke
— Shadow
— Ombré

Lippen
— Full-lips
— Shadow-lips
— Lip-liner

Eyeliner
— Designer / advanced eyeliner
— Infralash / deepliner

Voor foto’s en meer uitleg over de verschillende behandelingen kun je terecht op de site van pmucompany.com

IQ Remover, verwijderen van semi permanente make-up en kleine tattoo’s

Wanneer je niet meer tevreden bent over je bestaande SPMU of de huidige SPMU is niet naar je zin gezet elders. Of hij heeft een grijze kleur gekregen dan kan dit verwijderd worden.

Ook kleine tattoo’s tot een grote van 20cm kunnen verwijderd.

Dit gebeurt met een vloeistof die ingebracht wordt in de huid met een PMU apparaat en een naaldmodule. Het zorgt ervoor dat de pigment uit de huid gehaald wordt.

We zullen van te voren en bij de nacontrole bekijken hoeveel behandelingen je nodig zult hebben. En wanneer er bijvoorbeeld weer mooie nieuwe wenkbrauwen gezet kunnen worden.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;