Revee Hartman

staat voor je klaar

Revee Hartman
Maandag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 14.00
  (wisselend)

Revee wilde als klein meisje kapster worden, maar toen ze ontdekte dat ze van het mooi maken, verzorgen en verwennen van gezichten ook haar beroep kon maken, koos ze voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Al tijdens haar studie besloot ze ook pedicure te worden. En in haar inmiddels jarenlange ervaring bleek dat elkaar mooi aan te vullen en af te wisselen.

Revee kwam ooit zelf voor een gezichtsbehandeling bij Acht&Twintig en werd geraakt door de frisse uitstraling en gezelligheid van de salon. Toen er een plekje vrij kwam voor een allround specialiste maakte ze graag de overstap. Bij Acht&Twintig maakt ze het iedereen graag naar de zin.

Gezichtsbehandeling
Revee is zorgzaam en gezellig. Een gezichtsbehandeling bij haar is dan ook een echt verwenmoment. Ze werkt met het innovatieve, huidverbeterende merk Environ. Epileren, wimpers verven en harsen… met haar aangeboren perfectionisme zorgt Revee ervoor dat je op en top verzorgd de salon verlaat.

Pedicure
Revee houdt van resultaat en dat maakt haar een uitstekende pedicure. Voetproblemen worden zorgvuldig opgelost en na een behandeling zien je voeten er glad en goed verzorgd uit. Een fraai kleurtje? Revee werkt met het topmerk O.P.I., dat onder andere bekend staat om de stralende kleuren nagellak en gelcolor.

Manicure
Voor mooi verzorgde handen is een manicurebehandeling van Revee een aanrader. Een gelcolor in een modieuze tint op de verzorgde nagels maakt de behandeling af. Het voordeel van gelcolor is dat het wel 2 á 3 weken mooi blijft, afhankelijk van de conditie en groei van de nagel. Zo heb je altijd glanzend mooie nagels!

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;

Team

Ons team staat graag voor je klaar.