Sylvia Smit

staat voor je klaar

Sylvia Smit
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 14.00
  (om de week)

Sylvia zorgt er graag voor dat haar klanten minder tijd aan hun make-up en persoonlijke verzorging hoeven te besteden en er toch altijd verzorgd uitzien. Dat doet zij door het aanbrengen van semi permanente make-up - of juist het verwijderen van niet langer gewenste semi permanente make-up en tattoo's - maar ook door lash lifts, het waxen/epileren van wenkbrauwen, waxen van het gelaat, verven van de wenkbrauwen en wimpers maar ook door het zetten van henna brows. Sylvia zorgt er graag voor dat mensen hierdoor lekkerder in hun vel zitten en zich zelfverzekerder voelen. Ze werkt met de nieuwste en veiligste technieken.


Semi permanente make-up (SPMU)
Met semi permanente make-up zie je er op elk moment van de dag – en nacht - mooi en verzorgd uit. Een professioneel lijntje op de oogleden, fraaie wenkbrauwen op de plek waar de oude wenkbrauw geheel of gedeeltelijk is weggevallen, of lippen die altijd stralen… het kan allemaal!


IQ Remover, verwijderen van semi permanente make-up en kleine tattoo’s
Heb je oude semi permanente make-up die niet meer bevalt, of een kleine tattoo die je liever niet meer laat zien? Sylvia verwijdert ze veilig met ‘IQ Remover’, een vloeistof waarbij het pigment door middel van een PMU apparaat uit de huid wordt gehaald.


Wimpers: Lash lifting by LashExtend
Een verfijnde long-lasting techniek voor het stylen en intens krullen van natuurlijke wimpers. Deze behandeling blijft tot ongeveer 6 weken perfect zitten. Laat je ogen maar stralen!


Wenkbrauwstyling
De perfecte vorm wenkbrauw, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Ieder mens is uniek, dus Sylvia werkt niet met sjablonen. Je wenkbrauwen worden altijd met de hand getekend en vervolgens professioneel uitgewerkt. Je kan je wenkbrauwen laten waxen in- of excl. verven.


Waxen van het gelaat
Overtollige haargroei op bovenlip, kin of kaak wordt professioneel verwijderd door middel van wax. Zo durf jij je weer te laten zien!


Henna brows
Met deze manier van wenkbrauwen verder worden niet alleen de haartjes geverfd maar ook de huid. Dit blijft zitten tussen de 5 en 14 dagen.
Het merk wat ik gebruik is: Supercilium Brow Henna. Met het gebruik van Supercilium creëer je perfecte wenkbrauwen met een tattoo effect. Supercilium laat geen rode gloed achter. Sterker nog, de lijn Supercilium Brow Henna bevat mooie licht- tot donkerbruin kleuren.  Niet alleen je haartjes maar ook de huid wordt meegekleurd!!
Het resultaat zal tussen de 5 - 14 dagen blijven zitten.
Het voordeel van henna is dat het alleen maar natuurlijke producten zijn.

Lees meer over het bedrijf van Sylvia PMU Company

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;

Team

Ons team staat graag voor je klaar.