Team

Wij staan voor je klaar

Hand

De vijf specialistes

De vijf specialistes van Acht&Twintig hebben één ding gemeen: ze verzorgen je graag, ieder op hun eigen gebied. Klik op de naam om te zien wat ze je te bieden hebben.


Karen Nagelkerke
Karen is schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure. Ze is een positieve doorzetter, die het leuk vindt om jou ontspannen bij Acht&Twintig de deur uit te zien gaan of je in het dorp te zien stralen na een behandeling.


Arinette Hilhorst
De kapster van Acht&Twintig is Arinette. Haar kapperscarrière begon op hetzelfde adres als waar Acht&Twintig nu is gevestigd. Zij heeft in de loop van de jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Met haar inbreng in de salon is de cirkel rond.


Monique Somers
Allround specialiste Monique werkte jaren in een Wellness Centrum, waar ze diverse behandelingen gaf. Mensen verzorgen van top tot teen, dat spreekt haar aan in haar vak.


Revee Hartman
Met haar aangeboren perfectionisme zorgt Revee, als allround specialiste, ervoor dat je op en top verzorgd de salon verlaat.


Sylvia Smit
Sylvia zorgt er graag voor dat haar klanten minder tijd aan hun make-up en persoonlijke verzorging hoeven te besteden en er toch altijd verzorgd uitzien.


Team

Ons team staat graag voor je klaar.