Karen Nagelkerke

staat voor je klaar

Karen Nagelkerke
Maandag 12.00 - 21.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 14.00
  (wisselend)

Karen is schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze is een positieve doorzetter, die het leuk vindt om jou ontspannen bij Acht&Twintig de deur uit te zien gaan of je in het dorp te zien stralen na een behandeling.


Gezichtsbehandeling
Karen werkt liever met haar handen dan met apparaten. Een gezichtsbehandeling moet ontspannen, vindt zij. Haar aandacht is altijd bij jou, niet bij wat er buiten de behandelkamer gebeurt. Je kunt bij haar ook terecht voor epileren, wimpers verven en harsen. Jongeren zien er weer stralend uit na een reinigende jeugdbehandeling. Karen werkt met het luxe merk Environ.


Pedicure
Karen is een ervaren, allround pedicure. Je kunt bij haar terecht voor iedere gewenste pedicurebehandeling: eelt en nagels, maar ook de behandeling van likdoorns of ingegroeide nagels, een voetmassage en natuurlijk fraai gelakte teennagels. Ook jongeren zijn welkom voor het behandelen van problemen met voetbal- of balletvoeten, of gewoon voor een scrubje en een nagellakje. Karen werkt met het uitstekende merk O.P.I., voor gezonde en stralende voeten.


Karen is in de salon aanwezig op maandag (overdag en avond), dinsdag, donderdag, vrijdag en wisselend op zaterdag.

Bekijk hier de prijslijst.

Team

Ons team staat graag voor je klaar.

Diensten