Karen Nagelkerke

staat voor je klaar

Karen Nagelkerke
Maandag 12.00 - 21.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag (wisselend)
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
  (wisselend)
Zaterdag 09.00 - 14.00
  (wisselend)

Karen is een zeer ervaren schoonheidsspecialiste en pedicure, die nog altijd dol is op haar werk. Ze is de initiatiefnemer van Acht&Twintig en niets maakt haar blijer dan jou te zien ontspannen in de weldadige sfeer van de fraaie salon. Een behandeling van Karen is veel meer dan een half uurtje in de stoel. Het is een moment van rust en aandacht, speciaal voor jou!


Gezichtsbehandeling, huidverzorging en huidverbetering
Een gezichtsbehandeling moet én resultaat hebben én ontspannen én voelen als een verwenmoment voor jezelf, vindt Karen. Met het luxe merk Environ bereikt ze dat allemaal. Met een stralende en gladde huid verlaat je na haar aandachtige behandeling de salon, klaar voor wat de dag je brengt. Je kunt bij Karen ook terecht voor diverse peelingen, harsbehandelingen en het verven van wimpers en wenkbrauwen.


Pedicure
Karen is een ervaren, allround pedicure. Ze is uiterst bedreven in de behandeling van voetproblemen, zoals ingegroeide teennagels en de behandeling van likdoorns. Je voeten voelen na een behandeling weer als nieuw!


Karen is bijna dagelijks in de salon aanwezig, maar op wisselende tijden. Even bellen levert altijd een afspraak op een geschikt tijdstip op.

Boek direct je behandeling

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;

Team

Ons team staat graag voor je klaar.