PMU

Verwen jezelf

Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up is het inbrengen van pigment in de huid om een zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen. De pigmenten in de huid zullen in de loop van de tijd steeds meer vervagen mits je het niet jaarlijks bij laat werken. Dit is dus anders als bij tatoeage pigmenten, deze vervagen namelijk niet ten opzichte van pigmenten die gebruikt worden bij permanente make-up. Dit komt ook door de diepte in de huid waarin gewerkt wordt.

Hoe wordt de pigment in de huid gebracht: Dit gebeurt door middel van een PMU apparaat, die eruit ziet als een tattoo apparaat met een naald module die flinterdun is. De behandeling bestaat uit uit 2 behandelingen. Tussen de twee behandelingen zit 6 tot 8 weken. Er zal altijd een derde afspraak plaatsvinden om te controleren of alles goed is gegaan. Na deze 3 behandelingen zie ik je graag na ongeveer 1.5 jaar weer terug voor een touch-up.

Welke behandelingen zijn er allemaal te boeken met permanente make-up:
Wenkbrauwen
— Hairstroke
— Shadow
— Ombré — Of een combi

Lippen
— Full-lips
— Schaduw-lippen
— Aquarel lips (lip Blush)

Eyeliner
— Eyeliner met wing
— Infralash / deepliner
— Schaduw eyeliner

Heb je reeds permanente make-up en wil je dit opfrissen plan dan een intake gesprek in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor foto’s en meer uitleg over de verschillende behandelingen kun je terecht op de site van pmucompany.nl

IQ Remover, verwijderen van permanente make-up en kleine tattoo’s

Wanneer je niet meer tevreden bent over je bestaande PMU of de huidige PMU is niet naar je zin gezet elders. Of hij heeft een grijze kleur gekregen dan kan dit verwijderd worden.

Ook kleine tattoo’s tot een grote van 20cm kunnen verwijderd.

Dit gebeurt met een vloeistof die ingebracht wordt in de huid met een PMU apparaat en een naaldmodule. Het zorgt ervoor dat de pigment uit de huid gehaald wordt.

We zullen van te voren en bij de nacontrole bekijken hoeveel behandelingen je nodig zult hebben. En wanneer er bijvoorbeeld weer mooie nieuwe wenkbrauwen gezet kunnen worden.

ND Yag laser


Met de laserbehandelingen kunnen permanente make-up, tattoo's, pigmentvlekken, kalknagels verwijderd worden. Daarnaast kun je ook een mooie huidverbeterende carbon peeling uitvoeren met de laser.

Ook is het mogelijk om grijze wenkbrauwen met 1 tot 2 behandelingen met de laser weer de bruine kleur terug te geven.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;