Monique van Buuren

staat voor je klaar

Monique van Buuren
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 14.00
(Wisselend)

Allround specialiste Monique werkte jaren in een Wellness Centrum, waar ze diverse behandelingen gaf. Mensen verzorgen van top tot teen, dat spreekt haar aan in haar vak. Monique adviseert en informeert je graag op uitwendig, maar ook op inwendig gebied. Zij werkt daarom met biologische verzorgingsproducten. Bij Acht&Twintig kan zij al haar gevoel in haar behandelingen leggen.

Schoonheidsbehandelingen

Je kunt de schoonheidsbehandelingen van Monique zien als een verwenmoment voor jezelf. Je verlaat de salon van Acht&Twintig met het gevoel alsof je de wereld weer aankan. De biologische producten waarmee Monique werkt, zijn een weldaad voor je huid. Natuurlijk kun je bij haar ook terecht voor epileren, harsen en wimpers verven.

Manicure

Met een verzorgende manicurebehandeling krijgen je handen de uitstraling die ze verdienen. Monique werkt ook bij haar handverzorging met biologische producten.

Voetverzorging

Monique ziet je na een pedicurebehandeling graag verwend en verzorgd de salon verlaten. Je kunt bij haar terecht voor iedere gewenste pedicurebehandeling. Monique gebruikt ook voor het ‘voetenwerk’ biologische producten.

Klassieke en hotstone massage

Monique geeft ontspannende anti-stress massages voor de vermoeide spieren van nek, schouders en rug. Of boek een totale lichaamsmassage. Ook is het mogelijk om een heerlijke warme hotstone massage te boeken, deze massage die zowel bestaat uit een manuele massage als wel met warme basalt stenen. De warmte van de stenen zal het lichaam diep van binnen ontspannen en verwarmen. Een heerlijke oppepper in tijden van drukte en spanning.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;

Team

Ons team staat graag voor je klaar.