Mireille Sprang

staat voor je klaar

Mireille Sprang
Dinsdag 09.00 - 17.00
Zaterdag (Wisselend)

In het verleden werkte Mireille als kapster met onder andere bejaarden en ontdekte daar dat ze, naast het mooi maken van mensen, ook op sociaal gebied voor de mensen van waarde kon zijn. Als pedicure koestert ze het contact met haar cliënten en als medisch pedicure kan ze net dat extra stapje zetten om mensen van voetproblemen af te helpen. Mireille is leergierig en blijft zich steeds ontwikkelen in haar vakgebied. Ze neemt zelfs theorie-examens af bij aankomend pedicures en medisch pedicures! Haar werk bij Acht&Twintig is bovendien goed te combineren met de opvoeding van haar kinderen.

(Medische) pedicure
Als medisch pedicure kan Mireille haar ziel en zaligheid leggen in het verzorgen van voeten van mensen met diabetes of reuma. Ook verwaarloosde voeten knappen onder haar handen zichtbaar op. Ingegroeide nagels kan zij behandelen door het plaatsen van een nagelbeugel, waardoor de klachten direct worden verlicht. Zo worden voetproblemen door Mireille altijd vakkundig opgelost.
Na de behandeling voelen je voeten heerlijk verzorgd.

Natuurlijk kun je ook voor een niet-medische pedicure bij Mireille terecht. Een scrub, fraai lakje – natuurlijk van het topmerk O.P.I - of een heerlijke voet- en onderbeenmassage? Mireille vindt het leuk om je te verwennen.

Mireille werkt bij Acht&Twintig op de dinsdag

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;

Team

Ons team staat graag voor je klaar.