Ilse van der Ploeg

staat voor je klaar

Ilse van der Ploeg
Maandag 12.00 - 21.00
Dinsdag 09.00 - 17.00
Woensdag 09.00 - 12.00
  (wisselend)
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 14.00
  (wisselend)

Eindelijk volgt Ilse haar droom. Na ooit te zijn opgeleid voor doktersassistente en jaren op kantoor te hebben gewerkt, stopt ze al haar passie in het verzorgen van handen en nagels. Haar doel is om mensen een fijn gevoel te geven met prachtige nagels, waar ze trots op kunnen zijn. Bij 28 is ze in haar element.


Gelnagels
Het aanbrengen van een nagelverlenging is een heerlijk verwenmoment in de altijd gezellige salon van 28. Ilse werkt uitsluitend met OPI, het merk waar kwaliteit op nummer 1 staat. Het is geen kunst om kunstnagels te maken, het is een kunst om natuurlijke kunstnagels te maken.
Naast de nagelverlenging is het uiteraard ook mogelijk om een nagelversteviging te nemen. De nagel wordt dan niet verlengd maar voorzien van een dun laagje gel.


Manicure
Een manicurebehandeling van Ilse is een kalmerende en verjongende weldaad voor je handen. Na het vijlen van de nagels worden de nagelriemen verzorgd. Een geurende scrub maakt de handen zacht en soepel. Een heerlijke handcrème reguleert de vochtbalans en verzacht de huid liefdevol.


Gelcolor
Gelcolor by OPI draagt als gel maar voelt als nagellak! OPI Gelcolor blijft twee weken perfect glanzend op je gezonde nagels zitten en is makkelijk thuis zelf te verwijderen.

Ilse is aanwezig op de woensdagen en wisselend op zaterdagen

Bekijk hier de prijslijst.

Team

Ons team staat graag voor je klaar.

Diensten