Erica Lansink

staat voor je klaar

Erica Lansink
Woensdag 09.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 14.00
(Wisselend)
-->

Na een lange carrière in het internationale bedrijfsleven, heeft Erica besloten dat ze iets anders wilde gaan doen. Door haar werk in de marketing over wondverbanden had ze al kennis opgedaan over ‘moeilijke’ voeten… en ze wilde graag met mensen werken; zo heeft zij de keuze gemaakt om zich om te scholen tot (medisch)pedicure. Als ZZP’er zelfstandig werken leek haar ideaal om zo haar werk goed te kunnen combineren met haar gezin en de mantelzorg die zij geeft.

Geen gêne Een van haar drijfveren is dat Erica merkte dat bij veel mensen een gêne bestaat over hun voeten en daarom niet naar een pedicure gaan. En dat is nergens voor nodig, vindt zij. Ieder mens is anders, iedere voet is anders, en alle voeten verdienen verzorging! Juist door regelmatig naar de pedicure te gaan, kunnen veel voetproblemen voorkomen worden! Erica werkt zorgvuldig, heeft oog voor de mens en het geeft haar voldoening als een klant na de behandeling weer blij en zonder pijn aan de voeten naar huis kan gaan.

Medisch pedicure Erica heeft haar opleiding tot medisch pedicure afgerond. Dus ook mensen met diabetes, reuma of andere ‘risicovoeten’ kunnen bij haar terecht.

Erica werkt bij Acht & Twintig op de woensdag en een zaterdag in de maand.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in,
en helpen je graag met;

Team

Ons team staat graag voor je klaar.